Obavijesti Video Pretražite Navigacija
više uhićenih

Uzbuna u Švedskoj: Pucnjava kod veleposlanstva Izraela, policija krenula u akciju

Švedska policija
Švedska policija Foto: Afp
Švedska policija privela je nekoliko osoba zbog pucnjave u blizini izraelskog veleposlanstva u Stockholmu.

Švedska policija privela je nekoliko osoba i ogradila područje u Stockholmu nakon što je ophodnja čula navodnu pucnjavu, priopćila je u petak policija, a u ograđenom području nalazi se izraelsko veleposlanstvo.

"Policijska ophodnja u Strandvagenu u Stockholmu čula je zvukove i posumnjala da je došlo do pucnjave", objavila je policija na svojoj web-stranici. Dodala je da se pogođeno područje nalazi između mosta Djurgarden, Nobelova parka i crkve Oscar.

Nekoliko je osoba uhićeno i pokrenuta je istraga zbog sumnje na teško oružano kazneno djelo, dodali su.

"U vezi s istragom koja je u tijeku, saznanja potvrđuju sumnju da je došlo do pucnjave", objavila je policija na svojim internetskim stranicama.

Pročitajte i ovo Viktor Orban Polarizirajuća klima Orban nakon atentata na slovačkog premijera: "Fico je između života i smrti"

Pročitajte i ovo Ilustracija Važno upozorenje VIDEO Strašna oluja pogodila Houston: Ima mrtvih, grad je u mraku - "Ne izlazite!"

Reuters još nije uspio dobiti komentar od policije ni od izraelskog veleposlanstva.

Švedska novinska agencija TT rekla je da je policija odbila komentirati postoji li veza između incidenta i izraelskog veleposlanstva.

Aktualno VIDEO Sabor izglasao povjerenje Vladi Andreja Plenkovića Vlada RH Vlada RH Foto: DNEVNIK.hr Prisegnula nova Vlada RH - 4 Prisegnula nova Vlada RH - 4 Foto: Vanesa Pandzic/Cropix Sabor je konstituiran Sabor je konstituiran Foto: DNEVNIK.hr Izglasana nova Vlada Izglasana nova Vlada Foto: Boris Kovacev/Cropix Prisegnula nova vlada u Saboru Prisegnula nova vlada u Saboru Foto: DNEVNIK.hr +19 Izglasana nova Vlada Hrvatska VIDEO Sabor izglasao povjerenje Vladi Andreja Plenkovića 1/25 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene