Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pronašla svjedoka

Pucao na vozača autobusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još nije poznat napadač koji je rano jutros, oko 5 sati i 30 minuta, na ljubljanskom autobusnom kolodvoru pucao na autobus pri čemu je ozlijedio vozača. Policija, koja intenzivno traga za napadačem, javila je kako ranjeni vozač nije u životnoj opasnosti.

Nekoliko minuta prije pol 6 ujutro nepoznati je napadač na autobusnom kolodvoru u Ljubljani ustrijelio 49-godišnjeg vozača autobusa, piše 24ur.com

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija bilo je tragova krvi Noćno divljanje u Vrgorcu: Pijani razbijali lokal pa napali policiju ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu

Policija je utvrdila da je napadač gađao u prednji dio autobusa, odnosno u vjetrobransko staklo, i pri tome ranio vozača koji je prevezen u ljubljansku bolnicu.

Nakon pucnjave je napadač, u čijem je društvu bio još jedan muškarac, pobjegao s mjesta događaja. Vozač, koji je pogođen u ruku, prema prvim informacijama nije u životnoj opasnosti. 

Policija intenzivno traga za počiniteljem, a za 24ur.com rekli su kako imaju svjedoka koji je počinitelja vidio u mraku, pa zato njegov opis nije detaljan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene