Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

Psi lutalice napali ženu i njezine pse, policija nasmrt izudarala pitbulla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena je izvela svoje pse u šetnju. Odjednom su ih napali psi lutalice, a među njima i jedan pitbull. Stvari su vrlo brzo izmakle kontroli i pretvorile se i sveopće nasilje. Incident je snimljen u Brazilu.

Čopor divljih pasa, među kojima se nalazio i jedan pitbull potrčao je prema ženi i njezinim psima. Pitbull je odmah napao jednog njezinog psa i počeo ga gristi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Vrbovcu Udomili osobe s mentalnim poteškoćama pa ih pretvorili u robove: Tukli ih, zaključavali po noći, tjerali da rade Ilustracija Trpio nasilje Sanela nasmrt izbola supruga: Susjedi otkrili strahote koje su se događale godinama

>> Pitbull djevojčici odgrizao uho

Slučajni prolaznici vidjeli su kako se žena bori protiv nekolicine pasa i pokušava obraniti svoje pse, ali bez uspjeha. Jedan od prolaznika, na biciklu, sišao je s njega te biciklom odalamio jednog psa svom silinom.

Ubrzo se na mjestu događaja pojavila i policija, a policajci su se dali u "cipelarenje" napadačkih pasa, a posebno agresivnog pitbulla. Rezultat čitavog kaosa bio je sljedeći: žena je pretrpjela najmanje pet ugriza pasa, njezini psi pronađeni su nekoliko ulica dalje, a pitbull je toliko izudaran po tijelu da je ubrzo nakon incidenta uginuo.

Svi psi lutalice, uključujući i pitbulla, živjeli su u blizini i bez nadzora čovjeka. Pogledajte šokantnu snimku te procijenite sami je li se nastala situacija mogla i drugačije riješiti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene