Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo se o njoj priča

Provokativnim dekolteom zasjenila predsjedničku debatu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Besramno duboki dekolte koji je imala hostesa na predsjedničkoj debati, zasjenio je sve teme o kojima su pričali kandidati.

Obucite dugu, bijelu haljinu - bila je preporuka koju je dobila hostesa za predsjedničku debatu u Mexicu. Ali kada je stupila pred kameru, zbog odabira odjeće izazvala je zgražanje javnosti, javlja AP.

Pročitajte i ovo Demontaža Sabina Tandara Knezović Pogledajte koja su pitanja najviše užarila atmosferu u Demontaži: Ozbiljno zaiskrilo među političkim rivalima Nesreća u Meksiku sjeverozapad Meksika VIDEO Strašna nesreća u turističkom odredištu: Sudarili se autobus i kamion, u buktinji izgorjelo 19 ljudi

Samo 17 sekundi u kadru s dekolteom kakav je nosila bivša manekneka Playboya Julia Orayen, trebalo je da sve teme o kojima su pričali predsjednički kandidati padnu u vodu.

>> Zastupnici u parlamentu Photoshopom skratili dekolte

Orayen je odabirom provokativne odjeće u ozbiljnoj političkoj emisiji podijelila meksičku javnost. Od cijele debate, medijski naslovi, postovi na Twitteru i ulični razgovori fokusirali su se na 17 sekundi, koliko je ovaj argentinski model proveo u kadru umjesto na zaključke debate. Federalni izborni institut kasnije je objavio ispriku meksičkim građanima i kandidatima.

'Mislim da ne bi trebalo generalizirati komentare javnosti, svatko ima svoje mišljenje. Neki su komentari bili seksistički, a neki laskavi', rekla je manekenka dok je davala autograme.

Ona je, kaže, dobila naputak da haljina bude duga i bijela, ali dodaje da ju je sama izabrala te da je to haljina iz njezina ormara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene