Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula prirodnom smrću

Provalnik zatekao mumificirano tijelo pa pozvao policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretpostavlja se da je žena preminula prije nekoliko mjeseci jer je tijelo bilo gotovo potpuno mumificirano.

Beživotno tijelo 59-godišnje V.S. pronađeno je u četvrtak u njezinoj kući u Kikindi, piše Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž"

>> Policija pronašla mumificirano tijelo 75-godišnjaka

Obdukcijom je utvrđeno da je žena, koja je živjela sama i nije komunicirala s okolinom, preminula prirodnom smrću. Iako policija ne sumnja u identitet preminule, ipak će biti napravljena i DNK analiza kako bi se i na taj način potvrdilo da je riječ o V.S. koja je u subotu pokopana kao nepoznata osoba.

Zanimljivo je da je mrtvu ženu u njezinoj kući pronašao provalnik koji je i obavijestio policiju. Inače, provalnik je otprije poznat policiji i u kuću pokojnice je ušao zbog krađe što je i priznao policiji.

Susjedi preminule malo o njoj znaju jer je rijetko izlazila iz kuće i s njima nije komunicirala. Od bliže rodbine ima sestru koja također živi u Kikindi, ali s kojom već 10 godina nije bila u dobrim odnosima i nisu se viđale. Preminula nije imala djece i bila je nezaposlena. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene