Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

29-godišnji De Jesus Melisio-Camacho, koji je uhićen prošle subote u Sioux Ctiyju, osumnjičen je za ubojstvo trogodišnjakinje, seksualni napad i provalu te čeka izručenje u Nebrasku.


Policija Melisio-Camachoa sumnjiči da je provalio u kuću u južnom Sioux Cityju u subotu, noću između 1 i 3 satai 30 minuta. Osumnjičen je da je silovao pa ubio trogodišnju djevojčicu dok je za to vrijeme njezina obitelj spavala. 

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Tragedija kod Daruvara: Šestogodišnje dijete poginulo nakon što je na njega naletio traktor Policija u SAD-u, ilustracija Strava u SAD-u: Učenica šestog razreda pucala po školi i ranila tri osobe. Razoružala je nastavnica

Majka je u 5 sati ujutro, kada se probudila kako bi nahranila bebu, otkrila da je djevojčica u nesvijesti. Odmah je odvezla u bolnicu gdje joj nažalost liječnici nikako nisu mogli pomoći, jer je djevojčica već bila mrtva.

Treće dijete pomoglo policiji

Vlasti, zbog zaštite obitelji ne žele otkriti njihov identitet, kao ni identitet ubijene djevojčice. Policija kaže kako je treće dijete pomoglo u identifikaciji Melisio-Camachoa, koje ga je zamijetilo nedaleko kuće u kojoj se dogodio zločin oko 3:45 sati. Ispostavilo se da je on poznanik obitelji. Melisio-Camacho živi u Sioux Cityju, no vlasti utvrđuju nalazi li se u državi ilegalno. Trenutno je u zatvoru u Iowi i čeka izručenje.