Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka je pronašla u nesvijesti

Silovao i ubio trogodišnju djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
29-godišnji De Jesus Melisio-Camacho, koji je uhićen prošle subote u Sioux Ctiyju, osumnjičen je za ubojstvo trogodišnjakinje, seksualni napad i provalu te čeka izručenje u Nebrasku.

Policija Melisio-Camachoa sumnjiči da je provalio u kuću u južnom Sioux Cityju u subotu, noću između 1 i 3 satai 30 minuta. Osumnjičen je da je silovao pa ubio trogodišnju djevojčicu dok je za to vrijeme njezina obitelj spavala. 

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

Majka je u 5 sati ujutro, kada se probudila kako bi nahranila bebu, otkrila da je djevojčica u nesvijesti. Odmah je odvezla u bolnicu gdje joj nažalost liječnici nikako nisu mogli pomoći, jer je djevojčica već bila mrtva.

Treće dijete pomoglo policiji

Vlasti, zbog zaštite obitelji ne žele otkriti njihov identitet, kao ni identitet ubijene djevojčice. Policija kaže kako je treće dijete pomoglo u identifikaciji Melisio-Camachoa, koje ga je zamijetilo nedaleko kuće u kojoj se dogodio zločin oko 3:45 sati. Ispostavilo se da je on poznanik obitelji. Melisio-Camacho živi u Sioux Cityju, no vlasti utvrđuju nalazi li se u državi ilegalno. Trenutno je u zatvoru u Iowi i čeka izručenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene