Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas izvučena tijela triju žena

Pronađeno 117 tijela nakon havarije broda na Volgi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela triju žena nestalih u brodolomu 'Bulgarije' na Volgi prije dva tjedna izvučena su u nedjelju, čime se broj stradalih u katastrofi popeo na117, objavilo je rusko ministarstvo za hitna stanja.

Još pet nestalih osoba, čija se imena nalaze na popisima putnika i posade potonulog turističkog broda, nije uključeno u broj mrtvih, precizira ministarstvo.

Izletnički brod, star 56 godina, preopterećen, s kvarom na motoru, neservisiran, potonuo je u nekoliko minuta 10. srpnja na udaljenosti od 3 kilometra od obale, tijekom olujnog nevremena na Volgi, na području ruske republike Tatarstana.

Brod je plovio bez dozvole. Uhićeni su organizator putovanja i mjesni dužnosnik koji su dozvolili plovidbu.

Brod, djelomično odsukan u petak, premješten je u pliću vodu i biti će izvučen radi istrage. Operacija odsukavanja, iako skupa, neophodna je za istragu kojom će se odrediti uzroci nesreće, rekli su dužnosnici. (Hina)

Pročitajte i ovo Australska obala - ilustracija Velika tragedija Četiri člana obitelji utopila se u Australiji: Sumnja se da je kobna bila jaka morska struja Veles Pašnik sa svojom obitelji Strašna tragedija Dječak prilikom vađenja mliječnog zuba pao u komu i nakon mjesec dana preminuo: Roditelji od liječnika traže samo jedno

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene