Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susjedi ništa nisu znali

Pronađena mrtva u stanu nakon pet godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak pet godina tijelo mrtve žena bilo je u stanu Edinburgu, a da nitko nije primijetio. Susjedi su reagirali tek kada je iz njezina stana počela curiti voda. Vlasti su u očaju pozvali građane da obrate više pažnje na svoju okolinu.

Tijelo 85-godišnjakinje pronađeno je u jednom stanu u Edinburgu, a otkriveno je pet godina nakon smrti. Mrtva je starica otkrivena nakon što je susjed prijavio stambenom vijeću da mu iz gornjeg stana kapa voda i da mu je uništen strop. Službenici koji su poslani u stan morali su u njega provaliti i proći pokraj hrpe pisama i novina kako bi pronašli već raspadnuto truplo, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Imaš pravo, ostvari ga Imate susjede iz pakla: Provjerite koja su vaša prava i kako se zaštititi Autobusi, ilustracija - 1 pala je VIDEO Vozač nasilno izbacio staricu iz autobusa u Sarajevu: "Odmah je suspendiran i protiv njega je pokrenut postupak"

Među pronađenom poštom čini se kako su bila pisma raznih tvrtki, a kuhinjski je sudoper bio pun vode. Provode se testovi kako bi se ustvrdilo o kome se zapravo radi, ali pretpostavlja se da je mrtva žena vlasnica stana Isabella Purves koja bi ove godine navršila 90 godina. Ona je nestala 2004. godine, ali ovaj šokantan primjer pokazuje kako je nestanak ljude u njezinoj okolini zainteresirao je tek kada je voda procurila u susjedni stan.

>> Bizarno: U stanu pronađeno tijelo žene nestale prije 35 godina!

Muškarac koji je živio u stanu do njezinoga rekao je kako nije vidio da itko ulazi u stan od kada se u svoj uselio početkom ove godine. 'Znao sam da je tu živjela starija žena, ali nikada je nisam vidio. Mislio sam da se stan iznajmljuje. Jučer je došla policija i hitna i rekli su mi da je žena mrtva od 2005. godine. Kada su otvorili vrata, iz stana se stubištem zgrade proširio nesnosan smrad', ispričao je susjed.

Vlasti su izvijestile kako ne postoje sumnjive okolnosti pod kojima je mogla uslijediti smrt, ali i upozorili Britance da obrate više pažnje na svoje susjede te da 'kucaju na vrata' ako primijete nešto neobično. 'Društvo se raspada. Više nismo prisni kao nekada', rekao je Douglas McLellan iz udruge za starije.

Znate li tko živi u vašoj okolini?

  • Znam ih sve
  • Znam većinu ljudi
  • Znam nekoliko ljudi
  • Ne poznajem nikoga
  • Nije me briga

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene