Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Srbiji

Pronađen osumnjičen za silovanje i ubojstvo djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičen za ubojstvo i silovanje osmogodišnje djevojčice u Srbiji, Mladen Ogulinac uhićen je u blizini svoje kuće.

Policija ga je pronašla kako se krije u žbunju, javlja B92. Ogulinac se sumnjiči da je jučer silovao, a potom i ubio osmogodišnjakinju u svom stanu u Starim Ledincima kraj Novog Sada.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

U potragu za počiniteljem bili su se uključili i mještani. Ubijena djevojčica bila je u kući sa svojim četverogodišnjim bratom kada ju je osumnjičeni namamio da dođe kod njega.

Pretpostavlja se da se sve događalo dok su roditelji bili na poslu. Još uvijek se ne zna točno kako je djevojčica umrla, ali se pretpostavlja da je smrt nastupila uslijed gušenja.

>> Strava u Srbiji: Silovao pa ugušio djevojčicu (8)

'Pronađena je mrtva prekrivana lišćem s krpom u ustima. To je sve što znamo, je li ugušena nakon silovanja i kako, to ćemo vidjeti nakon obdukcije', rekla je istražna sutkinja Tatjana Đurašković.

Navodno je osumnjičeni i prije petnaest godina silovao jednu ženu i zbog toga je proveo neko vrijeme na psihijatriji, ali je ubrzo pušten. Mještani su kazali kako je bio čudan i da se s njim nitko iz sela nije želio družiti. 'Čuo sam od susjeda da je po selu slao vulgarne telefonske poruke', rekao je jedan mještanin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene