Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za 52-godišnjakom

Strava u Srbiji: Silovao pa ugušio djevojčicu (8)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska policija intenzivno traga za 52- godišnjakom koji je osumnjičen za ubojstvo djevojčice.

Osmogodišnja djevojčica je silovana i ubijena gušenjem, kod Novog Sada u popodnevnim satima. Osumnjičen je M.O. iz Starih Ledinaca, prenosi RTS. Istražna sutkinja Tatjana Đurašković potvrdila je silovanje i ubojstvo djevojčice, što će naknadno potvrditi i nalazi vještaka.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama...

Osumnjičeni je djevojčicu izveo iz kuće dok su njezini roditelji bili na poslu. Odveo ju je u svoju kuću gdje ju je silovao i ugušio, a otac ju je pronašao u dvorištu te kuće, na povratku s posla. Poznato je da je djevojčicu i njezinog brata prije mjesec dana čuvala sestra osumnjičenog, a na dan zločina M.O. je znao da je djevojčica sama kod kuće.

52-godišnjak je otprije poznat po napastovanju žena, a prije 10-ak godina je bio osumnjičen za silovanje, ali ne i optužen za isto. Događaj je toliko uznemirio mještane da su se priključili policiji u potrazi za osumnjičenim.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene