Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamalo koban propust

Proglašena mrtvom nakon poroda, probudila se u mrtvačnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suprugu jedne Kuvajćanke liječnici su već dali smrtovnicu, a nedugo nakon toga zaposlenik u mrtvačnici začuo je viku i spasio je.

'Proglašena sam mrtvom u 11:45 sati nakon carskog reza', kazala je žena koja je s tijelima u mrtvačnici bila zaključana puna dva sata.

Pročitajte i ovo Trudnica - 3 Poznato stanje bebe Liječnik o smrti mlade rodilje na Svetom Duhu: "To je jedan od vodećih uzroka smrti tijekom porođaja" Slika nije dostupna Potpuno bizarno 'Mrtva' žena pronađena živa u društvu njezinog 'ubojice'!

Iako se incident dogodio prije gotovo dvije godine žena i dalje vodi sudsku bitku s bolnicom u glavnom gradu Kuvajta. I ne samo zato što su je proglasili mrtvom, već i stoga što su tijekom carskog reza njezinog sina učinili hendikepiranom osobom, piše Emirates 24/7.

Neimenovana žena je ispričala kako vjerojatno ne bi preživjela horor u mrtvačnici bez hrane i vode da nije bilo Azijata koji je čuo njezino vrištanje. Kada je otvorio vrata i vidio da je živa brzo je nazvao liječnike. Oni su bili zapanjeni jer su njezinom suprugu već dali smrtovnicu. 

Njezin suprug je kod kuće primao sućut od obitelji i prijatelja kada je zazvonio telefon. Zvali su iz bolnice i rekli mu da je njegova žena ipak živa. Rečeno mu je da požuri u bolnicu i da sa sobom ponese smrtovnicu koju su mu dali.

Kuvajćanka je u bolnici provela 6 dana zbog preuranjenih trudova a onda su liječnici odlučili napraviti carski rez. Žena je za lokalne medije ispričala kako su joj dali tri injekcije zbog kojih je došlo do krvarenja u maternici, ustima i nosu te je hitno prevezli u operacijsku salu.

'Nazvali su mog supruga i rekli mu da požuri u banku krvi i donese je u bolnicu. Bio je na putu u bolnicu kad su ga nazvali i rekli da sam umrla tijekom operacije i da je ditete u dobrom stanju. Proglašena sam mrtvom u 11: 45 sati a liječnici su mom suprugu izrazili saučešće. Tražili su ga da potpiše smrtovnicu i dali mu kopiju kako bi me mogao pokopati. On je putem kući obavijestio obitelj i prijatelje koji su već počeli stizati u kuću kada su ga nazvali i rekli mu da sam živa i da donese osmrtnicu nazad', ispričala je žena te dodala kako je njezin suprug požurio nazad u bolnicu i našao je u vrlo teškom stanju.

'Bio je šokiran kad me vidio. Pitao me što se dogodilo i ja sam mu ispričala kako sam dva sata provela među leševima te kako me spasio zaposlenik. Poslije sam doznala da su mi liječnici odstranili i maternicu. Nakon što sam puštena kući moj suprug je podnio tužbu protiv bolnice i liječnika koji su sve to učinili meni i mom sinu. Slučaj 'leži' na sudu gotovo dvije godine a oni govore kako je sve još pod istragom. Nitko od liječnika nije suspendiran, a Azijat koji me pronašao u mrtvačnici više ne radi u bolnici. Jednostavno je nestao, vjerojatno zato da na sudu ne bi svjedočio u moju korist', ispričala je nesretna žena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene