Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi vlasnik izbacio i nju i stvari

Prodali joj kuću zabunom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anna Ramirez prošle je srijede zajedno sa svim svojim stvarima izbačena na ulicu jer je banka zabunom i bez njezina znanja prodala njezinu kuću.

Iako nije stavila kuću na prodaju, prošle se srijede ispred Annine kuće jednostavno pojavio novi vlasnik i izbacio je iz njezina doma u gradiću Homesteadu na Floridi. Kuću je na aukciju stavila banka u kojoj je gđa. Ramirez podnijela zahtjev za promjenu uvjeta za hipoteku koju je digla na kuću u kojoj je živjela već tri godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bizarna zabuna Bolničko osoblje otpuštenu pacijenticu (83) na morfiju odvelo u pogrešnu kuću: "Apsolutno je šokantno pomisliti da se ovo dogodilo" Slika nije dostupna Nepoznavanje jezika Umjesto u hotelu noć provela u vijećnici!

Negdje je došlo do pogreške i iako ju je banka već uvidjela i priznala na sudu i prije nego je žena izbačena iz kuće, prodaja nije stopirana na vrijeme jer je došlo do pogreške i pri slanju sudskih spisa. Rezultat - sirota je žena, ni kriva ni dužna, izbačena je iz vlastite kuće, i zajedno sa svim svojim stvarima provela je noć na travnjaku ispred nje. Idućeg jutra gđa. Ramirez je odmah otišla k sucu i stvar je ubrzo riješena. Što su na sve rekli 'novi' vlasnici, nije poznato.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene