Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji posjeta Zemlji

Procurio dosje o NLO-u na 2.000 stranica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novozelandska vojska objavila je stotine dokumenata u kojima se do u detalje opisuju viđenje NLO-a.

U dosjeima, koji su nastali u periodu od 1954. do 2009. godine nalaze se skice letećih tanjura kao i navodni uzorci izvanzemaljskih napisa.

Pročitajte i ovo Jeffrey Epstein objava imena suradnika Epsteina Dok svijet s nestrpljenjem očekuje objavu tajnih dokumenata, oko 170 osoba strepi: Spominju se i mnoga poznata imena Slika nije dostupna Prevrtao automobile, rušio kuće i stabla Tornado za sobom ostavio pustoš

Također, u tančine je opisano najpoznatije viđenje NLO-a na Novom Zelandu kada je 1978. iznad neba nad mjestom Kaikoura viđena neobična svjetlost. Incident je pobudio zanimanje cijeloga svijeta, a vojska je cijelo vrijeme tvrdila kako je riječ o prirodnom fenomenu, svjetlu Venere ili reflektiranje svjetala brodova na nebu.

>> Francusko selo zove vojsku u pomoć zbog NLO fanatika

Glasnogovornik zračnih snaga Novog Zelanda Kavae Tamariki napomenuo je kako vojska nije išla dublje u dojave o NLO-ima jer nisu imali financijskih sredstava već da su samo radili evidenciju. Iz izvješća su izbačena osobna imena i napisan je na dvije tisuće stranica uključujući i izjave očevidaca bliskog susreta s NLO-om.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene