Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Gdje je zapelo?

Kakva blamaža: Kralju zlatne pokretne stepenice otkazale poslušnost pred Putinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vođa Saudijske Arabije, kralj Salman, često putuje velikim putničkim avionom. U srijedu, tijekom posjeta Rusiji, na tom je avionu i zapeo.

Tijekom izlaženja iz aviona u Moskvi, kralj Salman morao je stati jer su zlatne pokretne stepenice koje su prikvačene za njegov avion zapele, te se on našao na sredini stepenica.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

Salman i njegova pratnja par su trenutaka zbunjeno promatrali što se događa, a zatim je taj 81-godišnjak, korak po korak, počeo silaziti, izvještava Business Insider.

Saudijski kralj je u Rusiji kako bi s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom razgovarao o svjetskom tržištu nafte i krizi u Siriji.

Sastanci, čini se, se kreću bolje od pokretnih stepenica, pošto su se kralj Salman i Putin u četvrtak dogovorili oko ruskog naprednog S-400 sustava obrane od projektila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene