Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Princ Harry odlazi u Irak s kraljevskom pukovnijom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Princ Harry sprema za odlazak u Irak. Određene su mu posljednje pripreme za njegovu implementaciju u Iraku zajedno s njegovom vojnom pukovnijom.

Britanski tabloid News of The World objavio je kako se princ Harry sprema za odlazak u Irak. Određene su mu posljednje pripreme za njegovu implementaciju u Iraku zajedno s njegovom vojnom pukovnijom, piše Večernji list. 

Pročitajte i ovo Ilustracija "Nećemo oklijevati" Amerikanci izveli zračne udare u Iraku, ubrzo stigla i jasna poruka Američka zračna baza Ain al-Asad Napetosti na Bliskom istoku Više raketa i projektila ispaljeno na američku zračnu bazu u Iraku: Ima ranjenih

Objavljeno je da će 22-godišnji princ sudjelovati u dvodnevnoj obuci koja uključuje instrukcije o osnovama arapskog jezika. Harry u vojsci pod svojom komandom ima 11 vojnika te je obučen za upravljanje s četiri tenka.

Glasnogovornik ministra obrane izjavio je kako je Harryjeva pukovnija Blues and Royals jedna od mnogih pukovnija koje se razmatraju za put u Irak u mjesecu travnju. Dodao je da ako njegova pukovnija i bude izabrana ne znači da će svi članovi ići u Irak.

Harryev stariji brat, princ William, također je u pukovniji Blues and Royals te je trenutno na obuci za vođu jedninice no on nemože biti poslan u Irak jer je drugi u liniji prijestolonasljednika britanske krune.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene