Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prilegla pa umrla, pronašli je mumificiranu tek nakon 13 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska policija je u jednom stanu pronašla mumificirano truplo žene za koju se pretpostavlja da je tamo ležala punih 13 godina, no najčudnije je što cijelo to vrijeme nitko od susjeda nije ništa posumnjao.

Nesretna je žena umrla u dobi od oko 67 godina. Po situaciji u stanu čini se kako je odlučila prileći nakon čišćenja kuće i potom umrla u snu. Njezin je leš godinama ležao na sofi u stanu, a otkriven je sasvim slučajno kada su predstavnici tvrtke za održavanje zgrade ipak posumnjali da nešto nije u redu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Noć proveo u zatvoru Ubojica supruge prijavljen i za zlostavljanje sina Slika nije dostupna U tijeku očevid Pronađena mrtva osoba na požarištu kuće

Naime, u zgradi u kojoj je živjela nesretna žena došlo je do problema s kanalizacijom. Predstavnici tvrtke za održavanje u nekoliko su navrata željeli o tome popričati s njom, no iako su pokušavali nekoliko puta, nitko im nije otvarao vrata. Tada su ipak odlučili pozvati policiju.  

Kada je policija provalila u stan, ostali su šokirani jer su pronašli mumiju, tj. kostur tek djelomičnno pokriven tkivom koje je godinama propadalo.  

"Davno je nestala. Prvo smo mislili da je u bolnici a onda smo jednostavno na nju zaboravili", rekao je susjed Viktor Maričev. 

Stručnjaci su utvrdili kako je žena umrla prije 13 godina, a susjedi nisu osjetili smrad jer je jedan od prozora u stanu bio djelomično otvoren.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene