Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeteće pismo

Prijetnje veleposlanici BiH: Hrvatski teroristu, dići ćemo te u zrak!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine u Madridu dobilo je prijeteće pismo u kojemu je veleposlanici Željani Zovko najavljeno kako bi tamo mogla biti podmetnuta eksplozivna naprava, javili su sarajevski mediji.

Neimenovani izvor iz ministarstva vanjskih poslova BiH naveo je kako je prijeteće pismo poslano iz Alicantea a u potpisu su stanoviti Mohamed Nezirović i Faik Dizdarević.

Pročitajte i ovo Potres Osjetio se i u Italiji Snažan potres s epicentrom kod Slunja zatresao Hrvatsku i BiH: "Jako je grunulo i dobro zatreslo" Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces"

U pismu se prijeti prije svega Hrvatima uz pominjanje CIA-e i baskijske separatističke organizacije ETA.

U pismu, kako donosi Dnevni Avaz, između ostalog piše 'teroristo hrvatski, smrtni neprijatelju... došao ti je kraj... dignućemo te u vazduh... nikad nas ne mogu balkanizovati', a spominju se i imena izvjesnih Mohameda Nezirovića i Faika Dizdarevića.

Ministarstvo vanjskih poslova BiH nije se očitovalo o navodnim prijetnjama niti ima službene potvrde kako su one doista upućene. (D.Ma/Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene