Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon referenduma

Prijetnje medijima u RS: 'Vaša će krv teći ulicama jer ste sami tako izabrali'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redakcija bosanskohercegovačkih Nezavisnih novina primila je prijeteću poruku nakon jučerašnjeg referenduma u Republici Srpskoj.

“U ime Alaha, Milostivog, Samilosnog! Vaša krv će teći ulicama jer ste sami tako izabrali. RS više neće biti”, navodi se u poruci koju su dobile “Nezavisne novine”.

Pročitajte i ovo Ilustracija EUFOR Althea NATO u susjednu zemlju šalje bataljun rezervnih snaga: "To je važna odluka za gašenje secesionističkih ideja" Milorad Dodik i Vladimir Putin Planira "ekonomsku uniju" Dodika baš briga za američke sankcije: "Imam druge prijatelje, Vučića, Putina i Orbana..."

U redakciji su prijetnju  prijavili Policijskoj stanici u Lazarevu.

Mirna Miljanović, načelnica Odjela za odnose sa javnošću MUP-a RS, kazala je kako je identičan e-mail stigao na više adresa u RS.

"Taj isti sadržaj je stigao na više e-mail dresa u RS. Odjel za visokotehnološki kriminal radi na otkrivanju  s koje mail adrese je poruka upućena", kazala je Miljanović.

Podsjetimo, 99,81 posto birača koji su izašli na referendum glasalo je da se 9. siječnja i dalje obilježava kao Dan Republike Srpske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene