Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Film objavljen na internetu

Prijetnja napadima na tri njemačka grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tajanstvenom kratkom filmu objavljenom na internetu prijeti se terorističkim napadima na tri njemačka grada, potvrdilo je njemačko ministarstvo unutarnjih poslova u subotu.

Na snimci, čija su zvučna pozadina rafali iz strojnica i eksplozije granata, nema islamističke propagande. Tekst uz slike najavljuje da će biti napadnuti Berlin, Koeln i Bremen. Dužnosnici, međutim, nisu sigurni da je riječ o stvarnoj prijetnji.

Pročitajte i ovo Sanja Jurišić i Krešimir Krolo - 1 Eskalacija Nižu se incidenti, posla ima i za policiju: "Ovo podsjeća na film Beskrajni dan, požar bi trebale gasiti sve uključene strane" Gaza Neizmjerna tuga "Svi su mrtvi! Tenk je pored mene, jako se bojim, dođite po mene", jedne su od posljednjih riječi šestogodišnje Hind u Gazi, kojoj se izgubio svaki trag

Ministarstvo je reklo da je snimka uklonjena s interneta 12. siječnja, a njemačke službe sigurnosti analiziraju kopiju snimke. Erhart Koerting, ministar unutarnjih poslova berlinske pokrajine, rekao je kako su stručnjaci procijenili da 'nema promjene u razini prijetnje za Njemačku' uz napomenu da u snimci nema referenci ili simbola bilo kakve radikalne skupine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene