Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surovi sustav

Prijeti joj zatvor jer je djetetu željela najbolje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko su se roditelji spremni žrtvovati za dobrobit svoje djece pokazuje primjer 41-godišnje Britanke Mranil Patel kojoj prijeti zatvorska kazna jer je na ilegalan način pokušala svoga sina upisati u elitnu školu.

Mranil Patel, priznala je da je prilikom prijavljivanja petogodišnjeg sina u školu napisala adresu svoje majke, umjesto adresu na kojoj dječak zaista živi, piše Daily Mail. Iako je škola u koju je dječaka pokušala upisati atraktivna mnogim roditeljima zbog izvanrednih rezultata koje postižu djeca koja je pohađaju, ona tvrdi da je 'lažnu' adresu u prijavnicu upisala jer se ondje namjeravala preseliti, ali nikada nije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca

Njezina majka Mrudula, kod koje tvrdi da je namjeravala živjeti, stanuje u 200.000 funti vrijednom stanu u okrugu iz kojeg dotična škola, u svoje redove, upisuje djecu. Problem je u tome što škola godišnje primi prijave za upis 430 djece, a svega je 90 slobodnih mjesta. Ova je škola veoma poželjna roditeljima stoga što su rezultati koje postižu njezini učenici izvanredni u 29 od 31 kategorije, dok je školu u koju je trebao ići Patelin sin dobra tek u pet od 31 kategorije.

Službenicima Vjećnice Harrow koji su zaprimili prijavu, Mranil Patel bila je sumnjiva te su sami provjerili gdje ona zapravo živi. Tada je otkrivena istina, a Patel koja stanuje sa suprugom četiri kilometra izvan okruga škole, odvedena je pred sud zbog davanja lažnih podataka. Ukoliko je osude prijeti joj zatvorska kazna u trajanju od godinu dana ili kazna od 5.000 funti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene