Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osnovna škola u Beogradu

Osnovnoškolci mjesecima silovali kolegicu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac četrnaestogodišnje učenice prijavio je policiji da je njegova kći seksualno zlostavljana nakon čega je na obavijesni razgovor privedeno šestero učenika jedne beogradske osnovne škole.

Otac djevojčice s kćeri je došao kod direktora škole i rekao kako grupa učenika zadnjih nekoliko mjeseci zlostavlja njegovu kći u podrumima okolnih zgrada. Direktor škole o svemu je obavijestio policiju, piše Blic. Šestorica učenika privedena su na saslušanje kako bi se navodi ispitali, a na razgovoru u policiji završit će i drugi učenici za koje se pretpostavlja da bi mogli imati informacije o seksualnom zlostavljanju maloljetnice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Potrebni su bolji zakoni' UN: Nasilje nad ženama neprihvatljivo i može se spriječiti Slika nije dostupna Nastavak kaznenog gonjenja Papa 'odlučno' protiv seksualnog zlostavljanja

Liječnički nalaz pokazat će je li učenica zlostavljana

'Sada se čeka liječnički nalaz koji će utvrditi je li djevojčica zlostavljana i ako je o kojem se stupnju ozlijede radi', rekao je Blicov sugovornik. Direktor škole ništa nije želio ništa potvrditi ni demantirati te je dodao da je sve još u fazi ispitivanja. Verica Kovačević, pomoćnica gradskog ureda za obrazovanje, rekla je kako će danas u školu biti poslana izvanredna inspekcija koja će utvrditi je li došlo do propusta u radu direktora i profesora. 'Prema našim saznanjima, prijavljeno je da se zlostavljanje događalo izvan škole. No, ispitat ćemo je li se djevojčica požalila nekome od zaposlenih', rekla je Verica Kovačević.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene