Tenk, ilustracija
Tenk, ilustracija Foto: Afp

Kamion Vojske Srbije koji je prevozio tenk prevrnuo se u petak u ulici Belo vrelo u Beogradu i završio u vrtu jedne obiteljske kuće.


Do prometne nesreće došlo je u petak poslije 17 sati, a u njoj su ozlijeđene dvije osobe - vozač i suvozač. Pružena im je liječnička pomoć.

Vezani članci Nataša Bekvalac Pogledajte zašto ovu pjevačicu zovu srpskom Barbie, zbog kostima koji je nosila na Paradi ponosa nije ju bilo teško uočiti Aleksandar Vučić Vučić opleo po hrvatskim medijima: "Nikad u suvremenoj povijesti nije vođena takva hajka. Srbija sustiže Hrvatsku i to je ono što ih najviše boli"

O ovoj prometnoj nesreći oglasilo se i Ministarstvo obrane Srbije koje je navelo da je u beogradskom naselju Bele vode došlo do prometne nesreće u kojoj je vojno motorno vozilo tijekom realizacije redovnog zadatka sletjelo s ceste, piše Telegraf.

"U prometnoj nesreći lakše su povrijeđeni vozač i suvozač. Pružena im je liječnička pomoć. Na mjesto nesreće izašli su nadležni organi radi utvrđivanja svih okolnosti", navodi se u priopćenju Ministarstva obrane.