Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekla kako nema gdje drugdje

Pretila žena skinula se do gola na stanici, uhitila je policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretila žena iz Fort Lauderdalea na Floridi odlučila se skinuti na autobusnoj stanici. Policija ju je zatekla u obnaženom stanju i uhitila.

Patricia McCollum, 52-godišnjakinja, prijavljena je zbog nedoličnog ponašanja u javnosti te mora platiti kaznu u visini od 100 dolara. No, 181 kilogram teška McCollum kaznu ne može platiti, jer je beskućnica, prenosi South Florida Sun-Sentinel.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija ga svladala PUCNJAVA NA FLORIDI Ubio 5, a ranio 8 ljudi; svjedok: "Pognuo sam glavu i pomolio se" Slika nije dostupna Sve se treslo Nadzorne kamere snimile urušavanje četverokatne garaže

McCollum je policiji pokušala objasniti kako je samo htjela promijeniti odjeću te da to ne može učiniti nigdje drugdje, s obzirom na to da nema gdje živjeti, nego na javnom mjestu, poput autobusne stanice.

'Zato sam mijenjala odjeću na autobusnoj stanici. nemam drugog doma osim klupa', rekla je McCollum tijekom saslušanja kod istražnog suca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene