Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neinteligentno ponašanje

Preminuo Slovenac koji je pao jer se vozio žičarom viseći na rukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenac koji se prošle nedjelje viseći na rukama vozio žičarom na Planini pod Golicom premio je noćas oko 2 sata u bolnici u Ljubljani. Kranjska policija je za uzrok smrti isključila tuđu krivnju.

39-godišnjem Slovenacu iz Jesenice napamet je pala ideja da bi se žičarom mogao voziti tako da se rukama uhvati za dio predviđen za noge. Vozio se tako viseći 150 metara, a tada je pao s visine od najmanje 10 metara na utabanu snježnu podlogu te ostao u nesvijesti, piše 24ur.com.

Pročitajte i ovo Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika Bus došao po skijaše na Krvavcu POČELE I SVAĐE VIDEO I FOTO Pokvarila se žičara na skijalištu u Sloveniji, gomila skijaša čekala prijevoz: "Ovo je korona party"

Nesretni Slovenac, koji je na skijalištu bio bez skijaške opreme, u bolnici je noćas podlegao ozljedama. Iz policije kažu da muškarac najvjerojatnije nije bio pod utjecajem alkohola, no ipak su zatražene analize njegovih tjelesnih tekućina čiji se nalazi još čekaju. 'Tuđa krivnja u nesreći je isključena', rečeno je iz policije i dodano da se radi o neinteligentnom ponašanju koje je tragično završilo. Policija tvrdi da nitko nije opazio Slovenca da visi za žičare koja je normalno radila i nije se zaustavila ni u trenutku 39-godišnjakovog pada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene