Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon noćnog izlaska

Preminuo mladi Hrvat (21) u Frankfurtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igor Stanković (21) pronađen je mrtav u Njemačkoj.

U Frankfurtu je preminuo 21-godišnji Igor Stanković, mladi Hrvat.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Gettyimages) napadač priveden Sumanuti napad nožem u centru Frankfurta: Muškarac izbo najmanje troje ljudi, dvoje zadobilo po život opasne ozljede Slika nije dostupna Kaos u Frankfurtu Prosvjedovali protiv mjera, a zatim se skupili i oni koji su bili protiv prosvjeda. Policija ih tjerala vodenim topom

Igor je inače živio i radio u Mainzu, a 18. studenog s prijateljima je otišao u izlazak u Frankfurt. Na povratku iz noćnog izlaska posvađao se s prijateljima i odlučio ostati sjediti na klupi na tamošnjem glavnom kolodvoru.

Prijatelji su se nakon nekog vremena vratili po njega, ali Igora nije bilo.

Dva dana kasnije njegovi roditelji prijavili su nestanak u Grubišnom Polju. Nestanak je prijavila i tvrtka za koju je radio u Mainzu. Igor se naime nije javljao na mobitel niti se pojavljivao na radnom mjestu.

Počela je istraga u sklopu koje je policija razgovarala s mladićima koji su bili s Igorom u izlasku, a osim toga obišli su i njegov stan.

 

U prvoj verziji teksta pisali smo da je Igor Stanković pretučen, ali prema informacijama frankfurtske policije, nije pretučen u parku, niti je njegovo kritično stanje dovedeno u vezu s bilo kakvim napadom. Radilo se o drugoj osobi, na što je upozorio portal Raskrinkavanje.ba.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene