Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA U TEKSASU

Preminuo desetogodišnji dječak, najmlađa žrtva s koncerta Travisa Scotta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetogodišnji dječak preminuo je deset dana nakon što je ozlijeđen u stampedu na festivalu Astroworld u Teksasu.

Ezra Blount je deseta i najmlađa žrtva koncerta poznatog repera Travisa Scotta i bio je u medicinski induciranoj komi zbog teških ozljeda.

Pročitajte i ovo Požari bjesne Teksasom bjesne Teksasom FOTO Požari izvan kontrole: Evakuirano i postrojenje za nuklearno oružje - "Molite se i spakirajte" Aleksandra Prijović Smjena zbog koncerta Nered zbog Prijović u Zadru: Gradonačelnik će smijeniti direktora dvorane

Na koncertu američkog repera Travisa Scotta dogodio se smrtonosni stampedo u kojemu je dosad ukupno deset osoba izgubilo život, a stotine su ozlijeđene.

"Jedna je osoba pala, a druge su padale preko nje poput domina", rekao je za mjesnu televiziju ABC13 Mohit Bellani, koji je bio na koncertu. "Tijela su ležala jedno na drugome, pokušavali smo se probiti na površinu i doći do zraka kako bismo ostali na životu", rekao je.

Scott se nakon koncerta oglasio na Twitteru. "Potpuno sam shrvan zbog onoga što se dogodilo sinoć. Moje molitve idu obiteljima žrtava i svima na koje je utjecalo ono što se dogodilo na festivalu Astroworld", napisao je reper.

Kazao je kako podržava policiju dok istražuju što se točno dogodilo na koncertu te je napisao da je predan pružanju pomoći svima kojima je ona potrebna.

"Policija u Houstonu ima moju potpunu podršku u istrazi tragično izgubljenih života. Posvetit ću se suradnji sa zajednicom u Houstonu kako bih pružio potporu potrebitim obiteljima. Zahvaljujem policiji u Houstonu, vatrogascima i djelatnicima NRG Parka za brzu reakciju i podršku. Volim vas sve", napisao je Scott.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene