Ana Brnabić i Milica Đurić započele vezu prije deset godina.

Galerija


Vijest kako srpska premijerka Ana Brnabić i njezina partnerica Milica Đurić čekaju dijete, odnosno kako će postati majke nakon što se Milica podvrgnula izvantjelesnoj oplodnji, proširila se medijima brzinom munje.

Vezani članci Ana Brnabić (Foto: AFP) Brnabić o provokaciji izaslanstva srpske vojske zaustavljenog na Bajakovu: "To je legitimno ponašanje" Ana Brnabić (Foto: AFP) Brnabić: ''Za ne vjerovati je, ali živimo u vrijeme kada mnogi umanjuju Jasenovac, a veličaju Bleiburg''

Trudna Milica Đurić, pišu mediji, već se neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti, a u KBC-u Srbije gdje je zaposlena kao liječnica potvrdili su da je na bolovanju nakon što je začela potpomognutom oplodnjom.

Ana i Milica u ljubavnom su odnosu već skoro deset godina, prenose srpski mediji, a navodno su se upoznale preko zajedničke prijateljice. Tamošnji mediji tvrde da su se upoznale u jednom gay klubu te nakon toga nastavile kontakt.

Iako su u dužoj vezi, u javnosti su se prvi put pojavile krajem 2017. godine na otvaranju Muzeja suvremene umjetnosti u Beogradu. Kako je Brnabić postala predsjednica vlade Srbije, par se manje pojavljivao zajedno u javnosti unatoč tome što njihova veza nije bila tajna te su znali njihovi bližnji te prijatelji.

Srpski mediji uglavnom podržavaju srpsku premijerku, a lijepo pišu i o njezinoj partnerici. Vole njezin stil i često ga hvale.

Ana Brnabić javno ne govori o privatnom životu te da u skladu s time ne želi otkriti spol djeteta koje nosi njezina partnerica.

Naša pjevačica u agoniji čeka odgovor predsjednice Kolinde: ''Ne znam hoću li biti živa ili u kolicima...''

Saznali smo kako se hrani obitelj jedne od najzgodnijih hrvatskih političarki, ali nećete vjerovati što još radi

Usred zime u kupaćem kostimu: Našoj najuspješnijoj blogerici niske temperature nimalo ne smetaju

Prevare, uhićenje, suze: Danas je u sretnoj vezi s bivšim bejzbolašem, a nekad je ljubila ovog zločestog dečka