Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na račun građana

Premijer Republike Srpske helikopterom došao u restoran!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ručak nedaleko Banja Luke premijer Republike Srpske stigao je ni više ni manje nego s helikopterom! Sve naravno plaćaju - građani.

Ne znamo je li nakon ove informacije prisjeo ručak građanima Republike Srpske, ali na svoj je objed njihov premijer stigao helikopterom.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Vučić: ''Molio sam ljude u Republici Srpskoj da još jednom razmisle o svim svojim odlukama i potezima'' Slika nije dostupna Nova premijerka Željka Cvijanović? Dodik ruši vladu RS: Treba joj novi impuls, a možda i novi ljudi

Aleksandar Džombić je pored restorana, udaljenog svega sat vremena vožnje od Banja Luke, stigao u helikopteru marke Gazela koja na sat vremena troši 180 litara kerozina. Jedna litra košta tri konvertibilne marke, odnosno 12 kuna, piše Muški portal. Tako se dođe do računice da jedan sat leta u ovom helikopteru košta oko 16.000 kuna.

Lokalni su mediji odmah osudili ovakvo, kako kažu, bahato ponašanje premijera dok građani jedva spajaju kraj s krajem.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. a

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene