Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Torontu

Preko web kamere gledao ubojstvo svoje djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentica iz Toronta ubijena je u svojem stanu ispred upaljene web kamere, dok je njezin dečko samo bespomoćno gledao kako umire.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar građani sumnjaju u nepristranost Božinović o ubojstvu u Osijeku i radu osječke policije: "Da su policijski dužnosnici kojim slučajem bili sami tamo..." Uhićen ubojica - 2 Stiglo priopćenje Oglasila se osječka policija: "Nije bilo zataškavanja, dostavili smo sve što smo prikupili"

Lokalnoj policiji dojavu o ubojstvu prijavio je uznemireni dečko ubijene 23-godišnje Qian Liu, koji je s njom pričao putem web kamere iz daleke Kine, prenosi ctvtoronto.ca. Ubijena djevojka i njezin dečko razgovarali su oko 1 sat ujutro prošlog petka kad se iza nje čulo kucanje na vrata.

'Ona je otvorila vrata muškoj osobi. Možda ga je ona poznavala, no njezinom dečku s druge strane web kamere taj muškarac nije poznat', rekao je novinarima detektiv narednik Frank Skubic. Policija navodi kako im je online svjedok iz Kine rekao da je promatrao muškarca kose srednje dužine kako ulazi u stan i od njegove cure traži da mu posudi mobitel za jedan poziv.

Tada je, rekao je potreseni dečko žrtve, izbila borba između Qian i napadača, a dio te borbe nije se vidio preko kamere. napadača je dodatno opisao kao bijelca u dvadesetim godinama, visokog oko metar i osamdeset i teškog oko 100 kilograma. napadač je, kaže, nakon svega jednostavno isključio laptopom, koji je otada nestao iz stana ubijene Qian.

Ubijena Qian Liu bila je jedna od osmero stanara u kući u kojoj se dogodilo ubojstvo, a ostali njezini susjedi kažu kako se doselila u siječnju ove godine. Njezini kolege sa sveučilišta York potreseni su ubojstvom, a njezina obitelj se sprema doći u Kanadu čim srede papire za ulazak u zemlju.

Policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcem i nestalim laptopom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene