Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Heidelberg

Predsjednik SDA Tihić zbog lošeg zdravlja prebačen u Njemačku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi čovjek Stranke demokratske akcije u BiH Sulejman Tihić posebnim je medicinskim zrakoplovom prebačen u njemački Heidelberg kako bi nastavio liječenje.

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) i zamjenik predsjedatelja Doma naroda parlamenta Bosne i Hercegovine Sulejman Tihić prevezen je u srijedu u Njemačku kako bi nastavio liječenje na klinici u Heidelbergu, izjavio je u srijedu u Sarajevu član Predsjedništva BiH i Tihićev zamjenik u SDA Bakir Izetbegović.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

>> Tihić smatra da se počinje stvarati hrvatski entitet

On je novinarima u Sarajevu kazao kako je Tihić u Heidelberg prebačen posebnim medicinskim zrakoplovom.

'Za vrijeme Tihićeva liječenja u stranci ću ga mijenjati ja', kazao je Izetbegović.

Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu (KCUS), gdje je Tihić hospitaliziran 29. rujna radi dodatnih dijagnostičkih pretraga, tijekom dana je objavio samo kako je njegovo zdravstveno stanje bez promjena.

Lokalni su mediji prenijeli kako su predsjedniku SDA tijekom pretraga u Sarajevu dijagnosticirane metastaze raka na mozgu te kako mu je stoga preporučena dodatna terapija zračenjem.

Tihiću je ranije operiran rak debelog crijeva. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene