Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podljev u membrani mozga

Predsjednici Argentine stanje pogoršano, mora na operaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvoj ženi Argentine zdravstveno se stanje pogoršalo pa su liječnici, umjesto da je puste na kućno liječenje, odlučili da joj je potrebna operacija.

Nakon što je tijekom vikenda objavljeno da će predsjednica Argentine Cristina Fernandez de Kirchner (60) uzeti mjesec dana dopusta zbog podljeva u membrani mozga, u ponedjeljak stiže vijest da će šefica te južnoameričke države morati ići na operaciju.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Napadač uperio pištolj u Cristinu Kirchner OPTUŽBE ZA KORUPCIJU Prvi put nakon propalog atentata oglasila se bivša predsjednica Argentine: ''Živa sam zbog Boga i djevice Marije''

>> Argentinska predsjednica zbog zdravlja uzima mjesec dana

Unatoč ranijoj tvrdnji da je podljev premalen da bi ga se ispraznilo operativno, liječnici sada vjeruju da je podljev ipak nužno ukloniti operativnim zahvatom kako bi smanjili pritisak na predsjedničin mozak.

Bolnica u kojoj je de Kirchner smještena priopćila je da joj se stanje kasno u nedjelju pogoršalo, da je osjetila opću slabost i malaksalost lijeve nadlaktice.

Operacija bi trebala biti izvedena u utorak ujutro po argentinskom vremenu, javlja AP.

De Kirchner je predsjednica Argentine od 2007., a prošle je godine uklonila štitnjaču, nakon što joj je dijagnosticiran rak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene