Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predao se bjegunac iz Melbournea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac osumnjičen da je prije dva dana u središtu Melbournea pucao u troje ljudi, među kojima je bila i njegova djevojka, sam se nakon dvodnevnog bijega predao policiji.

Christopher Wayne Hudson, član motociklističke bande Hell's Angels, ušetao je u policijsku postaju u Wallanu, i predao se.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Pucnjava kod Omiša: Policija privela pet osoba Ubijeni Milan, Kristina i Dalibor tužna godišnjica "Ivana, netko je poubijao našu djecu": Nastavnica otkrila kako je saznala za pokolj svojih učenika

Australska televizija objavila je snimku privođenja.

Hudson je osumnjičen za pucnjavu u kojoj je stradalo troje ljudi, od kojih je jedan muškarac poginuo, dok je ostalo dvoje zadobilo ozljede opasne po život. Djevojka je sada u stabilnom stanju, dok je stanje mladića koji joj je priskočio u pomoć i dalje ozbiljno.

>> Ubio jednu, a ranio dvije osobe u poslovnom centru Melbournea

Među njima je bila i Hudsonova djevojka s kojom se, prema izjavama svjedoka, nedugo prije toga posvađao u obližnjem noćnom klubu.

Policijski inspektor Stephen Clark objavio je kako će protiv Hudsona biti podnesena optužnica za ubojstvo. 

Pucnjava u središtu Melbournea izazvala je šok i nevjericu u Australiji koja ima stroge zakone za posjedovanje oružja. Osim toga u toj su zemlji takvi incidenti iznimno rijetki čak i u velikim gradovima. 

Premijer John Howard je odmah nakon pucnjave najavio kako će razmotriti pooštrenje postojećih zakona o oružju. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene