Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen sin Ala Gorea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin bivšeg američkog potpredsjednika Ala Gorea priveden je nakon zbog prebrze vožnje po kalifornijskoj autocesti San Diego. Do daljnjega će biti zadržan u pritvoru jer je kod njega pronađena marihuana i lijekovi za koje nije kod sebe imao recepte.

24-godišnji Al Gore III. vozio je plavu Toyotu Prius brzinom od oko 161 km na sat po autocesti San Diego kada su ga zaustavili policajci. Jedan od njih 'namirisao' je marihuanu zbog čega je mladić priveden u lokalnu policijsku postaju, izvijestio je glasnogovornik Jim Amormino.

Pročitajte i ovo Laboratorij droge u Zagrebu - 2 700 osoba zatražilo pomoć Dnevnik Nove TV otkriva zabrinjavajuće trendove s marihuanom: "Broj konzumenata porastao je za sto posto" Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

Nakon što mu je pretražen automobil, u njemu su policajci pronašli 28 grama marihuane te lijekove Xanax, Valium i Adderall, sedative koji se ne smiju uzimati tijekom vožnje, a izdaju se samo na recept.

'Ni za jedan od navedenih lijekova privedena osoba nije imala
liječnički recept', izjavio je Amormino. Gore mlađi nalazi se u
središnjem zatvoru u Santa Ani te za njegov izlazak treba platiti jamčevinu u iznosu od 20.000 dolara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene