Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za podvodnu fazu

Potraga za MH370: Otkrivene skrivene tajne indijskog oceana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostaci vulkana, visokih stijena i dubokih brazdi otkriveni su na morskom dnu južnog dijela Indijskog oceana, tijekom kartiranja podvodnog terena u sklopu potrage za nestalim zrakoplovom Malaysia Airlinesa na letu MH370.

Područje za koje se vjeruje da su na njemu ostaci nestalog Boeinga na letu MH370, uvelike je neistraženo, a spasilačke i znanstvene službe provode temeljito kartiranje morskog dna prije nego li dolje pošalju sondu koja će tragati za nestalim zrakoplovom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ugledan domaći stručnjak tvrdi Godinu dana misterija: 'Vjerojatnost da se pronađu ostaci MH370 manja je od 1 posto' Slika nije dostupna Crna obljetnica Misterij i godinu dana od nestanka: 'Bol obitelji ne može se opisati, još teže podnijeti'

"Nedavno dobiveni rezultati visoke rezolucije otkrili su po prvi put neke od zanimljivosti na dnu tog dijela Indijskog oceana. Istraživanje je otkrilo i preciznije karakteristike morskog dna, koje prijašnji satelitski podaci niske rezolucije nisu pokazivali", stoji u priopćenju Australskog biroa za sigurnost u prometu, koje predvodi operaciju potrage za nestalim zrakoplovom.

MH370 je srušio suicidalni pilot, a putnike je ubio isključivanjem kisika?

Iz navedenog Biroa ističu da će novi podaci uvelike pomoći u navigaciji tijekom podvodne potrage za Boeingom 777, koja treba početi u listopadu.

Australija se zarekla da će učiniti sve što može kako bi pronašla konačno počivalište MH370, koji je prevozio 139 putnika i članova posade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene