Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova teorija

MH370 je srušio suicidalni pilot, a putnike je ubio isključivanjem kisika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši direktor Kiwi International Airlinesa Ewan Wilson kazao je istražiteljima kako vjeruje da je pilot koji je upravljao zrakoplovom MH370, planirao srušiti avion i ubiti 227 putnika i članova posade isključivanjem dovoda kisika.

Šest mjeseci nakon nestanka aviona Malaysia Airlinesa na ruti od Kuala Lumpura prema Pekingu različite teorije o misterioznom letu MH370 i dalje izlaze u javnost.

Primjerice, u ponedjeljak je bivši direktor Kiwi International Airlinesa Ewan Wilson kazao istražiteljima iz Birminghama kako vjeruje da je pilot Zaharie Ahmad Shah, koji je upravljao zrakoplovom MH370, planirao srušiti avion i ubiti 227 putnika i članova posade isključivanjem dovoda kisika, piše International Business Times.

Prije nego li je isključio spremnik s kisikom, Wilson smatra kako je glavni pilot namjerno iz komunikacije s kontrolnim tornjem isključio kopilota Fariq Hamida. Nakon toga, Zaharie je skrenuo avion koji je u konačnici ostao bez goriva i srušio se u Indijski ocean. Eliminacijom svih ostalih scenarija Wilson je došao do zaključka kako je za nestanak aviona kriv suicidalni pilot.

Tko je srušio MH17? Za odgovor nudimo 30 milijuna dolara

Wilson je više o svojoj teoriji da je za nestanak malezijskog aviona odgovoran glavni pilot napisao u knjizi 'Goodnight 370'. Smatra kako bi kompanije više pažnje trebale posvetiti psihičkom i mentalnom zdravlju svojih pilota koji su, kaže Wilson, samo ljudi a izloženi su velikom stresu i pritisku. 

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene