Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sebičnost ili patnja?

Posvojila sina pa ga vratila natrag nakon samo dva tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Yvette Maguire i njezin suprug godinama su obilazili klinike ne bi li ona konačno zanijela. Kako nijedan pokušaj nije uspio, odlučili su posvojiti dijete, što je također dugo trajalo. No, već nakon dva tjedna posvojenog sina su vratili natrag.

Ništa u sobi koja je bila namještena tipičnim dječjim namještajem, igračkama i veselim tapetama, više ne odaje dojam da je ikakvo dijete u njoj ikad boravilo.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

No, sve donedavno to je bila soba 2-godišnjeg dječaka Bena, kojeg je nakon dvogodišnje borbe bračni par Maguier konačno uspio posvojiti. Mislili su da se radi djetetu njihovih snova.

No, samo dva tjedna nakon što je dječačić došao u kuću, 39-godišnja Yvette donijela je čvrstu i naglu odluku da se dječaka vrati natrag u ustanovu za nezbrinutu djecu, piše Daily Mail.

Dječak ju je, naime, samo podsjećao na njezine biološke nedostatke, odnosno na činjenicu da ne može začeti vlastiti dijete.

Zaključila je kako nikada neće biti u stanju voljeti Bena onako kako bi majka trebala. Svjesna je, kaže, da mnogi ljudi, pa i neki njezini prijatelji, nikada neće shvatiti tu odluku niti će naći bilo kakvo opravdanje za nju.

Ona smatra kako je učinila ono što je za dječaka najbolje.

'Znam da mnogi misle da sam sebična, da se nisam mogla nositi sa svojim problemima pa sam učinila ono što je bilo najednostavnije. Ali nije bilo tako', kaže Yvette.

'Niti jedan dan ne prođe da ne pomislim na njega i cijelo se vrijeme osjećam prazna iznutra. Svaki dan se borim s mislima i iznova razmišljam o tome kako sam ga mogla vratiti. No, sigurna sam da sam učila dobru stvar. Ben ni za što nije kriv, on je savršeno dijete. Stvar je u meni. Toliko je priča ispričano o posvojenju djece, ali u svima njima dijete je u prvom planu. Nijedna priča nije ispričana iz kuta žene koja nije sposobna dobiti svoje dijete i kakav efekt za takvu ženu to može imati. ja nisam emocionalno bila spremna na to posvojenje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene