Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Hvatali divljač'

Postavljali smrtonosne zamke na planinarskom putu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica muškaraca uhićena su pod sumnjom da su duž planinarskog puta postavljali smrtonosne zamke - za ljude.

Policija američke savezne države Utah ranije ovog mjeaseca pronašla je u Provo kanjonu, oko 50 kilometara istočno od Salt Lake Cityja, navedene zamke. Napravljene su od zašiljenih grana drveća zabodenih u tlo i prekrivenih lišćem te visećih šiljaka, koje se oslobađa prekidanjem žice postavljanje u razini gležnja na tlu, prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šokantan video Nasilno uhitio medicinsku sestru jer mu je odbila dati krv pacijenta Slika nije dostupna Izgleda spektakularno Ovdje bi mogli provesti ostatak života: Predstavljen prvi virtualni 4D zabavni park

Uz to, policajci su pronašli i svojevrsno skrovište u obliku vrlo rudimentarne tvrđave, ili palisada, oko koje su postavljene te zamke. Najsmrtonosnija od zamki su zapravo šiljci na užetu, koji s visine padaju na žrtvu. Grubo izrađena kugla sa šiljcima ukupno teži 9 kilograma.

Druga zamka sastoji se od jako zategnute žice, preko koje žrtva pada na nekolicinu drvenih šiljaka, koji vire iz tla.

Policija je uhitila dvoje sumnjivaca, 21-godišnjeg Metthewa Cristiansena i 19-godišnjeg Benjamina Stevena Rutkowskog, a protiv njih će biti podnijete i odgovarajuće kaznene prijave. obojica su priznala postavljanje zamki, ali s namjerom ulova divljih životinja.

Pogledajte video pa procijenite jesu li zamke bile namijenjene samo lovu na divljač.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene