Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na mjestu poginuo

Drastičan potez: Nakon svađe sa suprugom ukrao avion i srušio ga na – vlastitu kuću

Avion pao na kuću (Screenshot: Reuters)
Avion pao na kuću (Screenshot: Reuters)
Aktualno Galerija +0 Avion pao na kuću (Screenshot: Reuters) Galerija 1/1 >>
Nakon žestoke svađe sa suprugom muškarac iz američke savezne države Utah uzeo je avion iz kompanije u kojoj je radio i njime se zaletio u vlastitu kuću. Ostao je na mjestu mrtav.

Nekoliko sati nakon što je pušten iz zatvora zbog obiteljske svađe sa suprugom Duane Youd iz Utaha ukrao je avion tvrtke u kojoj je radio. Otuđio je malu letjelicu Cessna 525.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale

Potom se njome zaletio u kuću u kojoj je živio sa suprugom i djetetom u gradiću Payson te na mjestu poginuo. Njegova supruga i sin Parker uspjeli su pobjeći iz kuće prije nego što je na nju pao avion.

Parker kaže da su zadnje riječi koje mu je otac uputio bile: ''Volim te, vidimo se sutra.''

Na videu koji su snimili susjedi i koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se kako se nakon pada aviona kuća guši u plamenu. Čudo je, kaže policija, da nije stradalo više ljudi.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene