Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reanimaciju naučio na televiziji

Poštar 19-mjesečnoj djevojčici spasio život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poštar Robert Sweeney spasio je život 19-mjesečnoj djevojčici, dok je prošlog tjedna raznosio poštu u četvrti Nathomas u američkom gradu Sacramento.

Sweeney je kao i svakoga radnog dana raznosio poštu, kada je čuo paničan plač majke malene Kelly Jimenez koja je trčeći izašla iz kuće, prenosi Fox News. 'Vikala je 'Moje dijete, moje dijete. Prvo što sam napravio bilo je da sam uzeo dijete iz njezina naručja te je položio na travu', ispričao je Sweeney koji je počeo oživljavanje djevojčice oslonivši se na znanje stečeno gledanjem televizije.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Slika nije dostupna R. Kelly oslobođen optužbi za seks s maloljetnicom

Sweeny je 19-mjesečnom djetetu pomogao da počne disati, a susjedi su pozvali 911. Kelly Jimenez sada je dobro i nalazi se u medicinskom centru UC Davis. 'Nadam se da će biti dobro. Malo me zabrinjava to što se još uvijek nalazi na liječenju, ali barem je u dobrim rukama', rekao je Sweeney te dodao kako je shvatio što je učinio tek kad je sjeo u kamion na povratku kući. Tada je, kaže počeo plakati.

'Nikada ne mislite da ćete se naći u takvoj situaciji. Samo sam se slomio, bio je to veoma emotivan trenutak… Ja imam dvije kćeri', rekao je odvažni poštar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene