Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poštar Robert Sweeney spasio je život 19-mjesečnoj djevojčici, dok je prošlog tjedna raznosio poštu u četvrti Nathomas u američkom gradu Sacramento.


Sweeney je kao i svakoga radnog dana raznosio poštu, kada je čuo paničan plač majke malene Kelly Jimenez koja je trčeći izašla iz kuće, prenosi Fox News. 'Vikala je 'Moje dijete, moje dijete. Prvo što sam napravio bilo je da sam uzeo dijete iz njezina naručja te je položio na travu', ispričao je Sweeney koji je počeo oživljavanje djevojčice oslonivši se na znanje stečeno gledanjem televizije.

Vezani članci HGSS, ilustracija Policija tragala za djevojčicom tri dana, u potrazi je sudjelovao i HGSS Spašavanje Cleo Smith FOTO I VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak spašavanja Cleo, djevojčice koju su tražili dva tjedna: "Svi smo plakali"

Sweeny je 19-mjesečnom djetetu pomogao da počne disati, a susjedi su pozvali 911. Kelly Jimenez sada je dobro i nalazi se u medicinskom centru UC Davis. 'Nadam se da će biti dobro. Malo me zabrinjava to što se još uvijek nalazi na liječenju, ali barem je u dobrim rukama', rekao je Sweeney te dodao kako je shvatio što je učinio tek kad je sjeo u kamion na povratku kući. Tada je, kaže počeo plakati.

'Nikada ne mislite da ćete se naći u takvoj situaciji. Samo sam se slomio, bio je to veoma emotivan trenutak… Ja imam dvije kćeri', rekao je odvažni poštar.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju