Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon poraza

Posljednji Romneyjev gaf: Pokrenuo 'predsjedničku' web stranicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski predsjednički kandidat Mitt Romney već je priznao poraz kada je na internetu, pod paskom njegova stožera, osvanula web stranica koja njegov lik i djelo opisuje kao da je na izborima pobijedio.

Netko iz stožera poraženog predsjedničkog kandidata Mitta Romneya očito je zabunom, satima nakon što je Barack Obama proglašen pobjednikom izbora, u javnost pustio internetsku stranicu posvećenu Romneyevom liku i djelu u ulozi novoizabranog predsjednika SAD-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vratio se u Washington Obami i dalje stižu čestitke, ali i nova očekivanja Slika nije dostupna Za njega to znači nastavak progona Assange: Obama je vuk u janjećoj koži

Nije poznato koliko je dugo stranica bila dostupna, ali 'online' je bila dovoljno dugo da ekipa s bloga 'Political Wire' zabilježi kako je izgledala. Očekivano, naslovnicom je dominirala fotografija Mitta Romneya, dok je u pozadini bila američka zastava.

>> Obami i dalje stižu čestitke, ali i nova očekivanja

'S entuzijazmom gledam u budućnost naše nacije. Moj je prioritet vratiti Amerikancima radna mjesta', poručio je Romney. Na stranici je bio objavljen i datum njegove predsjedničke inauguracije, 21. siječnja u Washingtonu, kao i poveznica za njegovu službu za odnose s javnošću.

Objavljena je bila i slika Paula Ryana, 'novog potpredsjednika' koji pozdravlja gomilu zajedno s Romneyem.

U utorak navečer je Romney kazao da je sastavio predsjednički govor s 1.118 riječi, ali da nije napisao govor u slučaju poraza. (D.M/Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene