Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi šok u SAD-u

Poludio od droge, pomislio da je vukodlak te ubio i pojeo psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran i uznemirujuć incident, kojem je kumovala sintetička droga, dogodio se u SAD-u.

Policija iz grada Waco uhitila je 22-godišnjeg Michaela Daniela, zbog toga što je pojeo psa kojeg je prethodno ubio, a sve pod utjecajem sintetičke droge, poznate pod nazivom K-2, prenosi WFTS.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

>> Kanibal iz Miamija zločin počinio pod utjecajem LSD-a

Daniel je prvo napao sve ukućane, nakon čega se dao u potjeru za susjedom. Odjednom je počeo zavijati i lajati te je zgrabio obiteljskog psa, pretukao ga, zadavio te počeo jesti njegovo truplo.

Uznemireni i potreseni članovi obitelji nazvali su policiju, a pomahnitali Daniel kazneno je prijavljen zbog okrutnosti nad životinjama.

Podsjetimo kako je prošlog mjeseca u Miamiju muškarac napao beskućnika te mu izgrizao i unakazio lice. beskućnik je jedva preživio i oporavlja se od napada u bolnici, a napadača je policija morala ubiti na mjestu događaja, jer se ponašao iracionalno i krajnje opasno. I taj je napadač bio pod utjecajem teške droge, ali LSD-ja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene