Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji slučaja

Kanibal iz Miamija zločin počinio pod utjecajem LSD-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo je prva fotografija golog beskućnika koji je žvakao lice također golog beskućnika, a pri tome je uzeo veliku količinu LSD-a.

Rudy Eugene, star 31-godinu, muškarac je koji je počinio stravičan zločin, piše Daily Mail. Hicima iz pištolja usmrtila ga je policija iz Miamija, nakon što je zubima otkidao meso s lica svoje žrtve.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakav horor Ubojica uhićen na aerodromu sa "sumnjivim komadima mesa" u kovčegu: Policija strahuje od užasnog raspleta Avion na pisti u Miamiju nekoliko ozlijeđenih VIDEO Avion pun putnika doživio nesreću pri slijetanju, prošao kroz toranj pa se zapalio: "Bilo je užasno..."

>> Golog muškarca ubila policija nakon što je žrtvi žvakao lice

Njegova žrtva, također beskućnik kojeg je policija zatekla bez odjeće, oporavlja se u bolnici, a liječnici tvrde da se radi o najtežim ozljedama s kojima su se ikada susreli.

Larry Vega, biciklist koji je slučajno naišao na stravičan prizor, još uvijek je u šoku. 'To je bilo najgnusnije, traumatičnije i potresnije što sam ikada u životu vidio', tvrdi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene