Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirava je noćima

Poltergeist joj ne da spavati: 'On je kao hobotnica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doris Birch tvrdi da je progoni poltergeist, bučni duh, koji je uznemirava po noći i ne da joj spavati.

Doris kaže da su noćna uznemiravanja od strane poltergeist počela prije četiri mjeseca, piše Daily Mail. 'On je kao hobotnica. Ležala sam na krevetu i osjetila njegove stravične krakove svuda po sebi', opisala je.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Ilustracija NAPETOSTI NA BLISKOM ISTOKU Nakon silovitog osvetničkog pohoda zbog ubijenih Amerikanaca, Hutisti poslali poruku: "Ovo neće proći bez odgovora i posljedica"

Tvrdi da utvara ode nakon što ga udari i da joj trese madrac. 'Bacila sam stari i kupila novi, no nije pomoglo. Ovo je vrlo ozbiljno, prestravljena sam', ispričala je Doris koja misli da se poltergeist neće riješiti bez istjerivača duhova.

Gospođa Birch u vezi svog problema kontaktirala je lokalnog vikara, koji misli da ima posla sa izgubljenim duhom.  Naziv poltergeist dolazi od germanske riječi koja govori 'o stvaranju buke'. Tako se termin odnosi na bučnog duha, a žrtve često svjedoče o duhu koji baca stvari, glasa se kao čovjek, pa čak i fizički napada.

 


 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene