Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilni poltergeist

Prestravljena obitelj napustila dom jer ih je maltretirao - duh

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Emma Keeitch i njezin nevjenčani suprug Jamie Owen zgrabili su svoju četveromjesečnu djevojčicu i pobjegli glavom bez obzira nakon što je na prozoru njihove spavaće sobe prošlog četvrtka osvanuo natpis 'odselite'. Bila je to kap koja je prelila čašu.

Emma i Jamie i njihova kćer Phoebie trenutno su kod Emmine majke jer se previše boje vratiti u svoju kuću nakon što su pronašli natpis koji je bio samo posljednji u nizu stvari koje su im se u kući dogodile. 31-godišnja Emma za The Sun je ispričala kako je zloban duh palio i gasio radio, premještao slike na zidovima i još mnoge druge stvari.

Pročitajte i ovo Dom Klasje slučaj koji je šokirao hrvatsku Djelatnica koja je zlostavljala djecu u osječkom domu dobila otkaz Slika nije dostupna Novi požar Australija: Više od 100 ljudi napustilo domove

'Počelo je prije nekoliko godina. Tada se radio prvi put upalio sam od sebe. A sve se pogoršalo otkako se rodila Phoebie. Jednu noć se probudila i jako plakala. Dala sam joj dudu i dok sam se vraćala u krevet začula sam sablasno šaputanje. Bila sam prestravljena, ali sve se nekako zaboravi. No, prošli četvrtak stvari su izmakle kontroli. Slika na zidu se počela okretati iako je i dalje visila obješena na čavlu. Potom smo i Jamie i ja osjetili neku jezu i hladnoću. Bili smo prestravljeni. Nekoliko minuta kasnije začuli smo jak udarac iz druge prostorije i na podu pronašli komad drva. No, kada smo ujutro na prozoru vidjeli natpis 'odselite' to je bila kap koja je prelila čašu', ispričala je Emma.

Pokupili su malenu i otišli iz kuće u kojoj su živjeli posljednje tri godine dok ne pronađu novo mjesto gdje će živjeti. Emma, koja je trenutno na porodiljnom, priznaje kako će mnogim ljudima vjerojatno sve to zvučati smiješno, te da i sama nije vjerovala u takve stvari. 'Nikada nisam vjerovala u duhove i uvijek sam bila skeptična prema takvim stvarima, no ovo što smo mi proživjeli je zaista previše. Nismo više mogli ostati u toj kući'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene