Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra i loša vijest

Poljoprivredniku nestao urod soje s 53 jutra zemlje, polje je ovršeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lopovi su u Vojvodini ukrali usjeve soje jednom poljoprivredniku, vrijedne preko 300 tisuća kuna.

Dobra i loša vijest dočekala je u utorak ujutro vojvođanskog poljoprivrednika Miomira Crvenog iz sela Turije kad je otvorio oči: njegovo polje soje bilo je posve ovršeno, ali ljetini nije bilo ni traga jer su noćni žeteoci ponijeli sav urod s 53 jutara zakupljenog državnog zemljišta, pišu u srijedu srbijanski mediji.

Crveni je krađu prijavio policiji, a štetu procjenjuje na pet milijuna srbijanskih dinara (preko 318.000 kuna).

Pročitajte i ovo Crna pantera izdano upozorenje Panika zbog crne pantere blizu granice s Hrvatskom: Mještani se pripremaju za obranu, lovci najavili hajku Ilustracija Što tamo radi? Panika na granici s Hrvatskom: Izrazito opasna zvijer uočena u šumi, građanima izdano važno upozorenje

>> Grožđe i soja spuštaju krvni tlak

Na njivi su ostali tragovi kombajna i kamionskih guma, no lopovi su, čini se, soju ovršili pomoću dva kombajna. Poljoprivrednik Crveni ističe da mu je prijašnih godina trebalo tri dana da ubere ljetinu, a lopovima dosta i jedna noć.

Očito im se žurilo, rekao je Crveni koji nije vlasnik njive jer je riječ o državnom zemljištu koje je zakupio prije tri godine.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene