Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oslobođena manekenka

Poljakinje koje su se sunčale bez grudnjaka oslobođene krivnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski sud u poljskome gradu Szczecinu oslobodio je krivnje dvije mlade Szczecinke koje je prije šest mjeseci općinski sud osudio jer su se na gradskoj plaži sunčale bez grudnjaka.

U studenome je općinski sud ukorio djevojke i odredio da moraju platiti 130 zlota (oko 30 eura) za sudske troškove, s obrazloženjem da je sunčanje u toplesu 'dopušteno na za to točno određenim mjestima'. Jedna od optuženica je manekenka Dorota Krzysztofek, čije su fotografije i prije objavljivali neki poljski časopisi namijenjeni muškim čitateljima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mamac za naivce Senzacija odgođena do daljnjeg: Biće uočeno uz obalu ipak nije sirena Slika nije dostupna 'Dar s neba' Grudnjak joj spasio život?!

Županijski sud u Szczecinu zaključio je da pokazivanje golih grudi dviju djevojaka na plaži nije izazvalo 'ni sablazan ni zgražanje' te ih je odlučio osloboditi optužbe. Dvije je mlade žene ljetos privela policija jer su odbile obući gornji dio kupaćeg kostima i platiti kaznu. Potom su odvedene u policijsku postaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene