Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Županijski sud u poljskome gradu Szczecinu oslobodio je krivnje dvije mlade Szczecinke koje je prije šest mjeseci općinski sud osudio jer su se na gradskoj plaži sunčale bez grudnjaka.


U studenome je općinski sud ukorio djevojke i odredio da moraju platiti 130 zlota (oko 30 eura) za sudske troškove, s obrazloženjem da je sunčanje u toplesu 'dopušteno na za to točno određenim mjestima'. Jedna od optuženica je manekenka Dorota Krzysztofek, čije su fotografije i prije objavljivali neki poljski časopisi namijenjeni muškim čitateljima.

Vezani članci Kostimi za Noć vještica - 33 Puni su ideja za kostime kao šipak koštica, možda inspiriraju i vas Jeftini kostimi Kakav talent! Može napraviti kostim od bilo čega, njegova mašta nema granica

Županijski sud u Szczecinu zaključio je da pokazivanje golih grudi dviju djevojaka na plaži nije izazvalo 'ni sablazan ni zgražanje' te ih je odlučio osloboditi optužbe. Dvije je mlade žene ljetos privela policija jer su odbile obući gornji dio kupaćeg kostima i platiti kaznu. Potom su odvedene u policijsku postaju.