Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dirljiva poruka

NIJE MOGLA ZAUSTAVITI SUZE 'Bio si mi sve. Čvrsto spavaj, moj slatki prinče'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Polina Buckley, djevojka Britanca Nicka Alexandera koji je smrtno stradao u napadima u Parizu, stigavši na mjesto odavanja počasti žrtvama ispred francuske ambasade u New Yorku, suze nije mogla suspregnuti.

Ljubav njezina života bio je među prvim identificiranim žrtvama napada koji se u petak navečer dogodio u Parizu. Suze koje su se slijevale niz njeno lice govorile su više od svih riječi svijeta.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović će u kampanju za Europski parlament? Borba na društvenim mrežama Milanovića prozvao HDZ-ov ministar, stigao mu odgovor s Pantovčaka: "A kako ide bratov posao s kamionima?!" Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva"

Slomljena i bez nade, Buckley je pala na pod ispred francuske ambasade u New Yorku, a bol i gnjev kojeg je osjećala, nije mogla sakriti.

PREŽIVIO NAPAD U PARIZU Terorist ga pitao je li vjernik i Francuz, a potom ga pustio

Nicka Alexandera, s kojim je bila u vezi tri godine, nazvala je ljubavi svojeg života, najboljim prijateljem i srodnom dušom.

36-godišnji Alexander surađivao je s rock bendom 'Eagles of Death Metal' koji je te večeri, kada je napad izveden, nastupao u Bataclan koncertnoj dvorani. Bio je među prvim identificiranim žrtvama.

Buckley je na svojem Facebook profilu, odmah po napadu, objavila status u kojem moli sve koji se nalaze u Parizu da joj jave ukoliko imaju kakvih informacija o njezinom dečku. Uz objavu je pridružila i fotografiju.

Danas, prije nego se uputila odati počast svim žrtvama napada u Parizu, Buckley je objavila status u kojem se oprašta od 'ljubavi svog života'.

'Na današnji dan prije tri godine upoznala sam te na križanju East 15. i Irving Pl. Zaljubila sam se istog trenutka kada sam te ugledala. Bila je to veza puna ljubavi, strasti i uzbuđenja. Bio si mi sve. Moj ljubavnik, moj najbolji prijatelj, moja srodna duša. U potpunosti sam slomljena. Nedostajat ćeš mi prestrašno. Čvrsto spavaj, moj slatki princu. Uvijek ću te voljeti', napisala je u svojem statusu na Facebooku.

Objavila je i fotografiju poruke koju joj je Alexander ostavio prije nego je otputovao.

 

I love you too, sweetheart @nickmerch #bataclan #prayforparis

Posted by Polina Buckley on Saturday, November 14, 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene