Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otpratili ga do bolnice

Drama kod susjeda: Policija zaustavila auto zbog prebrze vožnje, a u njemu je bilo dijete (2) bez svijesti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Prometna policija u Beogradu u srijedu je zaustavila auto zbog prebrze vožnje, a onda su vidjeli da je u njemu dijete bez svijesti.

Auto marke Mercedes policija je zaustavila oko 11:50 u naselju Železnik.

"Kada je vozač stao, ispostavilo se da je u automobilu dijete od dvije godine koje je bilo bez svijesti", rekao je izvor za Kurir.

Policija je potom otpratila vozača do Dječje bolnice.

Pročitajte i ovo llustracija treba poboljšati upute Nanizali se propusti, oporba poručuje: "Očito je nekim kolegama teško"

Izvor je dodao i kako su liječnici dijete morali reanimirati, ali sada je van životne opasnosti.

Kako piše Blic, dijete je bilo neuhranjeno, a majka je zadržana na ispitivanju te će se u slučaj uključiti i Centar za socijalni rad.

Aktualno FOTO Ovo je žena koja krade po grobljima, opljačkala je i grob djeteta: "Došla je bijelim autom" Kradljivica po grobljima - 3 Kradljivica po grobljima - 3 Foto: PU međimurska/Screenshot Kradljivica po grobljima - 1 Kradljivica po grobljima - 1 Foto: PU međimurska/Screenshot Kradljivica po grobljima - 2 Kradljivica po grobljima - 2 Foto: PU međimurska/Screenshot +0 Kradljivica po grobljima - 4 Crna kronika FOTO Ovo je žena koja krade po grobljima, opljačkala je i grob djeteta: "Došla je bijelim autom" 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene