Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarao učiteljicu

Je li ovo najbolje rješenje? Objavljena snimka uhićenja dječaka (7), odveden s lisicama na rukama

Sedmogodišnjak s lisicama na rukama (Foto: screenshot/APTN)
Sedmogodišnjak s lisicama na rukama (Foto: screenshot/APTN) screenshot/APTN
Aktualno Galerija +0 Sedmogodišnjak s lisicama na rukama (Foto: screenshot/APTN) Galerija 1/1 >>
Nakon što je više puta udario učiteljicu, policija je uhitila sedmogodišnjeg dječaka.

Prošli tjedan sedmogodišnjem dječaku stavljene su lisice na ruke i odveden je iz škole nakon što je više puta udario učiteljicu u leđa i počupao je za kosu. Dužnosnici kažu da su slijedili standardi protokol.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio oružjem Policija pronašla eksplozivnu napravu i uhitila muškarca: Spriječen teroristički napad ekstremnih desničara? Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno

Do incidenta je došlo u četvrtak kada je učiteljica škole u Miamiju dječaku rekla da se prestane igrati hranom u školskoj kantini. Kada nije prestao, odveden je iz kantine. U izvješću o događaju stoji da je učiteljicu u hodniku ispred kantine više puta udario u leđa. Učiteljicu je zatim nastavio udarati dok oboje nisu pali na tlo.

Na temelju zakona o mentalnom zdravlju Floride, dječak je nakon incidenta kratko hospitaliziran u tamošnjoj dječjoj bolnici. Razlog hospitalizacije bilo je njegovo ponašanje koje je ukazivalo da bi mogao predstavljati prijetnju za sebe ili druge.

Ovo je, kako su priopćile vlasti, drugi put da su dužnosnici upotrijebili lisice kod privođenja učenika.

Dječakova majka Mercy Alvarez rekla je kako njezin sin nema mentalni poremećaj. Uhićenje njezinog sina opisala je kao "policijsko zlostavljanje".

"Srce mi je slomljeno", rekla je.

Majka kaže da njezin sin doma nije pokazivao naznake agresivnog ponašanja, a problemi su počeli s početkom školske godine. Dodala je kako je dječak prethodnih godina sudjelovao u raznim aktivnostima i dobro se ponašao.

Komentari ljudi u ovom slučaju su podijeljeni. Dok neki smatraju da je dječak svojim postupcima zaslužio lisice na rukama, drugi su mišljenja da se bez obzira na situaciju ne smije privoditi sedmogodišnje dijete na ovaj način, odnosno da se problemu trebalo pristupiti na drugačiji način.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene