Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Velika akcija policije

Policija u BiH uhitila krijumčare droge za hrvatsko tržište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika policijska akcija provedena je na 14 različitih lokacija, uglavnom na području Mostara.

Policija u Bosni i Hercegovini  je uhitila 14 osoba osumnjičenih za sudjelovanje u ilegalnom prometu droge namijenjene tržištu u Hrvatskoj, potvrđeno je iz Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak Slika nije dostupna Preko 600 tisuće eura Policija BiH u suradnji s talijanskom zaplijenila novac od prodaje droge

>> VIDEO: S policijom u lovu na drogirane vozače

Kako je objašnjeno, velika policijska akcija provedena je po nalogu Državnog tužiteljstva BiH a pretraženo je 14 različitih lokacija, uglavnom na području Mostara, no i drugih gradova na području Hercegovine.

Uz graničnu policiju te entitetska ministarstva unutarnjih poslova akciju vode tužitelji iz posebnog odjela za organizirani kriminal pri Tužiteljstvu BiH.

Policija i tužiteljstvo sumnjaju da su uhićeni sudjelovali u prebacivanju droge s područja Crne Gore, preko Hercegovine prema Hrvatskoj. Kako bi akcija bila uspješno provedena ostvarena je bliska suradnja i s policijom i pravosuđem Hrvatske i Crne Gore, ističe tužitelj BiH.

Za sada su prikupljeni dokazi da su uhićene osobe pokušale prebaciti u Hrvatsku više od 150 kilograma droge 'skunk', a pretpostavka je kako je njezina vrijednost na crtom tržištu u Hrvatskoj veća od 150.000 eura.

Svi uhićeni predani su tužitelju koji će odlučiti o podnošenju zahtjeva Sudu BiH za određivanje pritvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene